Parooli taastamine

Teie e-posti aadressile saadeti juhised parooli taastamiseks.

Saada
Tagasi

Uudised

Ettevõtted panevad rõhku tervisliku toidu tootmisele

Kuna nõudlus tervisliku söögikraami järele aina kasvab, on sellega arvestanud ka Saaremaa toidutootjad. 

Saaremaa Lihatööstuse uudistoodangu hulka kuuluvad aurutatud sea seljafilee ja aurutatud kanafilee. Lihatööstuse juhatuse liikme Kaie Rõõm-Laanet sõnul investeeris ettevõte uude aurutunneliga tootmisliini juba mõnda aega tagasi. 

"Aurutamine sobib mitte ainult köögiviljadele, vaid ka lihale," kinnitas Rõõm-Laanet. " See on kõige tervislikum toiduvalmistamise viis ning liha tekstuur jääb mõnusalt pehme ja mahlane".

Refereeritud Saarte Häälest.