Aurutehnoloogial baseeruva lihakompositsioonide alusmudeli väljatöötamine
Eesmärk - Projekti eesmärk on luua funktsionaalsete lihakompositsioonide mudelsüsteemid, mille arendamisel kasutatakse kuumtöötlemise viisina aurutehnoloogiat, mis avaldaks minimaalset mõju toote toiteväärtuslikule koostisele ja kvaliteedile. Rakendusuuringu läbiviimisel keskendutakse kompleksselt kolmele fookussuunale: tervislikkuse, väiksema ökoloogilise jalajälje ja innovaatilisuse arendamisele, millega kaasneb majanduslik ja keskkondlik ökonoomsus.
Rahastamisallikas - Eesti Maaelu Arengukava 2014-2020 meede 16.2 ”Uute toodete, tavade, protsesside ja tehnoloogiate arendamise toetus” ning ettevõtte omafinantseeringu vahendid
Projekti periood - 01.10.2021-30.09.2023
Projekti kogusumma 230 tuh.€, millest toetussumma 75%.