Parooli taastamine

Teie e-posti aadressile saadeti juhised parooli taastamiseks.

Saada
Tagasi

Uudised

Saaremaine lihatoodang jõudis Soome kaubandusvõrku

Saaremaa Lihatööstus alustas läinud nädalal prooviperioodi Soome turule sisenemiseks.

Läinud reedel algas Saaremaa Lihatööstuse toodete müük K-Supermarketis Kamppi keskuses Helsingi kesklinnas. Kamppi keskus asub Helsingi pearaudteejaama kõrval.

Kõige populaarsemad tooted on praeguse seisuga aurutatud kanapooltiivad ja erinevad juustu sisaldavad tooted. Tööstuse eesmärk on esialgu sealset turgu testida.

Soome on sedavõrd suur turg võrreldes Eestiga ja Saaremaa Lihatööstus on sealset turgu arvestades väike tegija. „Meie sammud peavad olema kaalutletud ja võimalikult efektiivsed,“ ütles Saaremaa Lihatööstuse müügidirektor Gunnar Siiner. „Meie eeliseks on kindlasti Saaremaa bränd, mis endiselt sealset klienti kõnetab.“

Saaremaa Lihatööstus on ka varem Soome turule proovinud siseneda, kuid siis ilmselt ei olnud aeg selleks veel küps. „Meie uudis uuesti turule sisenemisest on toonud omajagu positiivset vastukaja Soomes elavatelt eestlastelt. Mitmed on soovitanud saaremaise toodangu organiseerida ka Turku, Rauma, Seinäjoki ja Rauma kauplustesse,“ märkis Siiner. Saaremaa Lihatööstuse sotsiaalmeedia postitus Soomes K-Supermarketi Kampi keskuses avatud Saaremaa lihatoodete letist on saanud head tagasisidet ning Soomes elavad eestlased ootavad veelgi suuremat sortimenti.

„Loodame, et prooviperiood vastab ootustele ja saame lähitulevikus kauplusi ja sortimenti laiendama hakata,“ lisas Siiner lõpetuseks.