Parooli taastamine

Teie e-posti aadressile saadeti juhised parooli taastamiseks.

Saada
Tagasi

Uudised

Kuressaare Ametikooli õppijad disainid Saaremaa Lihatööstusele uue tooteetiketi

Kuressaare Ametikooli õppijad disainisid Saaremaa Lihatööstusele uue tooteetiketi, koostöö on jätk viimaste aastate jooksul korraldatud ühistele ettevõtmistele.

“Oleme toetanud oma toodetega erinevaid Kuressaare Ametikooli toitlustusega seotud ettevõtmisi nagu tänavatoidufestival ja ise ka seal oma müügitelgiga kohal olnud. Kaasanud ametikooli õpetajaid ja õpilasi tootearendusse, mille käigus on degusteeritud uusi maitseid,” sõnas lihatööstuse turundusassitent Kersti Õunapuu. “Nende kohtumiste põhjal tekkis aga idee läbi viia ühisprojekte, mille tulemusel sünnib õppekäigus mõni vajalik toode või teenus. Sellised ühisprojektid inspireerivad õpilasi kindlasti rohkem.”

Sellest soovist lähtuvalt otsustati pakkuda ametikooli kujundusgraafika eriala õppijatele ülesanne töötada välja uus tooteetikett.

“Meie kollast värvi üldetikett, mida kasutame peamiselt kuumsuitsu- ja jahutatud lihatoodetel, vajas värskendust ning uue kujundamine ametikooli õpilastega oli hea võimalus koostööks. Selline ettevõtte poolt välja pakutud koolitöö on kindlasti motiveerivam - näha lõpptulemusena oma disainitud etiketiga toodet kaupluste riiulis,” lisas Õunapuu.

Saaremaa Lihatööstuse uus üldetikett on sümbioos kujundusgraafika õppijate Mari-Liis Nellise ja Maren Suurna kujundustööst. “Meid kõnetas Mari-Liisi disain ja Mareni valitud värvid ning nii need kaks sai kokku pandud. Oleme tulemusega väga rahul, “ sõnas Õunapuu.

Mari-Liis Nellis ja Maren Suurna märkisid ühises kommentaaris: „Ametikooli õpilase rollis olla on põnev kogemus. Oleme läbi teinud palju erinevaid oskusi nõudvaid väikseid ja suuremaid harjutusi. SLT poolt pakutud ülesanne oli kindlasti üheks meeldejäävamatest, kuna harjutamisele ja katsetamisele lisandus veel üks mõõde - tulemus peab olema selline, mida klient reaalselt soovib ja saab oma tegevuses kasutada. Kokkupuude päris ettevõtete vajadustega on väga tänuväärne õppimise osa ja oleme tänulikud kogemuse eest.“

Uue kujundusega tooted jõuavad poelettidele septembrikuu jooksul. “Kindlasti soovime ametikooliga koostööd jätkata, olgu selleks tootefotode pildistamine, toidustilistika ja isupiltide tegemine,” lisas Õunapuu.  „Kuressaare Ametikoolis on palju erinevaid erialasid, mis haakuvad meie ettevõtmistega väiksemal või suuremal määral. Täname Kuressaare Ametikooli disaini õppesuuna juhtõpetajat Maila Juns-Veldret, kutseõpetaja Gea Prometit, kutseõpetaja Reet Salumaad ja kõiki õppijaid, kes oma kujundustööd esitasid.