Teadupoolest on kõige tervislikum viis liha valmistamiseks aurutamine. Vitamiinid ja mineraalid ei lähe selliselt liha valmistades kaduma ning toit ei ole rasvadega küllastunud. Seejuures pole erilist vahet, kuidas liha süüa. Aurutatud liha võib süüa külmalt, lisada seda salatile või soojendada pannil, grillil või kus iganes soovid ja selleks kulub vaid paar minutit. Liha maitseomadused on sama suurepärased nii külmalt kui soojalt. Aurutatud liha on ideaalne lisand salatitesse, pastadesse, võileibadele – lase oma fantaasial lennata!
Kõigil ei ole aga kodus liha aurutamiseks sobivaid võimalusi. Või siis pole aega, sest alati on nii kiire ja raske leida sedagi aega, et kulutada salatisse lisatava liha aurutamiseks ~45 minutit.
Kõigele sellele mõeldes tõi Saaremaa Lihatööstus sinu elu lihtsustamiseks ja ühe su väikse mure enda kanda võtmiseks turule aurutatud kanafilee, aurutatud sea seljafilee ja aurutatud kana pooltiivad. Ühtviisi maitsvad, tervislikud ning kiiresti valmivad kõik. Ja veel üks pluss: aurutatud liha sobib ideaalselt ka kaalulangetajatele!
Proovi täna näiteks CAESARI SALATIT Tänapäeval on salati valmistamine eriti mugavaks tehtud - Caesari kastme leiab poest juba valmiskujul ja jälle omajagu aega selle arvelt kokku hoitud.
Tükelda jääsalat väiksemaks ja lao kihtidena kaussi. Poolita kirsstomatid. Lõika aurutatud kanafilee õhukesteks viiludeks. Soovi korral lisa krutoonid. Kalla salat üle Caesari salatikastmega. Kaunista Parmesani juustu laastudega.