Parooli taastamine

Teie e-posti aadressile saadeti juhised parooli taastamiseks.

Saada
Tagasi
Ava kategooriad
TOOTKATEGOORIAD

Pakume tooteid igale maitsele!


Kategooriad

Ava tooteotsing
Otsi toodet nime järgi
UNGARI PARDIFILEE 300g

UNGARI PARDIFILEE 300g

EAN: 
4740189027004
Liha sisaldus:  Pardi rinnafilee 93%
Valmidusaste:  Toodet enne tarvitamist põhjalikult kuumtöödelda.
Temperatuur:  0…+4°C
Koostisosad

Grillmeister Enn Tobrelutsu spetsiaalses apelsinimaitselises BBQ rubimarinaadis Ungari pardifilee, mis on ideaalne nii grillimiseks kui ka koduses praeahjus küpsetamiseks ja pannil praadimiseks. Maailma parima kvaliteediga tooraine, alati pehme ja maitsev!

Koostisosad: pardi rinnafilee (93%), rapsiõli, sool, suhkur, maltodekstriin, maitsetaimed, vürtsid (sh sinep), lõhna- ja maitseained (sh seller), happesuse regulaator: sidrunhape. Pardiliha päritolu EL.

 

Toitumisalane teave 100 g toote kohta: energiasisaldus 965,7 kJ/ 231,9 kcal, rasvad 15,8 g, millest küllastunud rasvhapped 3,7 g, süsivesikud 2,5 g, millest suhkrud 1,1 g, valgud 19,8 g, sool 1,1 g.

 

KÜPSETAMISÕPETUS:

Lase lihal enne grillimist umbes tund toasoojas seista, siis ei muutu temperatuur liiga järsult ja liha pruunistub kiiremini. Söed on grillimiseks valmis, kui saad kätt hoida hõõguvate süte kohal ca 4-5 sekundit (keskmine kuumus). Aseta liha grillile alles siis, kui grillrest on terasharjaga puhastatud, rätikuga puhtaks nühitud ja kuum! Pruunista aeglaselt keskmisel kuumusel pardifilee lihasem külg ja alles siis pruunista rasvasem külg pardifileest, seejärel tõsta liha grilli vähem kuumemale alale järelküpsema ja sulge grilli kaas. Kui küpsetad keraamilisel grillil või BBQ ahjus, siis kasuta tagurpidi küpsetust, st algul madalal ja siis kõrgemal kuumusel. Serveeri liha medium küpsetusastmega, st liha sisetemperatuur 60...65 C. Liha pööramiseks kasuta grilltange või -labidat, mitte kahvlit!