Parooli taastamine

Teie e-posti aadressile saadeti juhised parooli taastamiseks.

Saada
Tagasi
Ava kategooriad
TOOTKATEGOORIAD

Pakume tooteid igale maitsele!


Kategooriad

Filtreeri tooted

Liha tüüp
Valmidusaste111
Otsi toodet nime järgi
Saaremaa Mustikane ahjuribi ~1,8 kg

Saaremaa Mustikane ahjuribi ~1,8 kg

EAN: 
189401
Liha sisaldus:  83% searibi
Valmidusaste:  Enne tarvitamist kuumtöödelda vähemalt sisetemperatuurini 71˚C
Temperatuur:  0...+4°C
Koostisosad

Koostisosad: searibi (83%), marinaad. Marinaadi koostisosad: (mustikamarjavalmistis 8% (suhkur, mustikad, modifitseeritud tärklis,  stabilisaatorid: E460, E466; antioksüdant: E300; säilitusaine: E202), rapsiõli, sool, köögiviljad, maitsetaimed ja vürtsid, lõhna- ja maitseained (sh pärmiekstrakt, suitsuaroom), paksendajad: E412, E415; happesuse regulaator: E330; toiduvärvid: E150c, E160c. Sealiha päritolu: EL

Toitumisalane teave 100 g toote kohta: energiasisaldus 817,1 kJ/ 196,1 kcal, rasvad 12,9 g, millest küllastunud rasvhapped 5,0 g, süsivesikud 5,1 g, millest suhkrud 4,5 g, valgud 14,8 g, sool 1,0 g.

Küpsestamisõpetus:

Lase lihal enne grillimist umbes tund toasoojas seista, siis ei muutu temperatuur liiga järsult ja liha pruunistub kiiremini. Söed on grillimiseks valmis, kui saad hoida kätt hõõguvate süte kohal ca 3-4 sekundit. Aseta liha grillile alles siis, kui grillrest on terasharjaga puhastatud, rätikuga puhtaks nühitud ja kuum! Pruunista liha algul ühelt, siis teiselt küljelt, seejärel tõsta grillil vähem kuumemale alale järelküpsema ja sulge grilli kaas. Liha pööramiseks kasuta grilltange, mitte kahvlit!