Parooli taastamine

Teie e-posti aadressile saadeti juhised parooli taastamiseks.

Saada
Tagasi
Ava kategooriad
TOOTKATEGOORIAD

Pakume tooteid igale maitsele!


Kategooriad

Ava tooteotsing
Otsi toodet nime järgi
GRILLPADRUNID SAAREMAA LIHAVEISERIBIST ~1,3kg

GRILLPADRUNID SAAREMAA LIHAVEISERIBIST ~1,3kg

EAN: 
189182
Koostisosad

Kaheksa aastat laagerdatud Venturini Baldini Goccia Nera balsamiikoga maitsestatud Saaremaa lihaveiseribi.

 

Koostisosad: veiseribi (96%), äädikastatud viinamarjavirre, sool, must pipar. Veiseliha päritolu Eesti.

 

Toitumisalane teave 100 g toote kohta: energiasisaldus 1324 kJ/ 320 kcal, rasvad 29,0 g, millest küllastunud rasvhapped 13 g, süsivesikud 0,9 g, millest suhkrud 0,9 g, valgud 13,8 g, sool 0,9 g

 

Küpsetamisõpetus:

Lase lihal enne grillimist umbes tund toasoojas seista, siis ei muutu temperatuur liiga järsult ja liha pruunistub kiiremini. Söed on veiseribide grillimiseks valmis, kui saad hoida kätt hõõguvate süte kohal ca 4-5 sekundit (keskmine kuumus). Aseta liha grillile alles siis, kui grillrest on terasharjaga puhastatud, rätikuga puhtaks nühitud ja kuum! Pruunista liha algul ühelt, siis teiselt küljelt, seejärel tõsta grillil vähem kuumemale alale järelküpsema ja sulge grilli kaas. Kui küpsetad keraamilisel grillil või BBQ ahjus, siis kasuta tagurpidi küpsetust, st algul madalal ja siis kõrgemal kuumusel. Liha pööramiseks kasuta grilltange, mitte kahvlit!

Küpsetada grillil Küpsetada ahjus Küpsetada BBQ ahjus Praadida pannil
15-20 min
keskmine kuumus

30 min
180° C

+5 min 240° C resti peal

40 min
120 - 140 °C

+5 min 240 °C

15-25 min