Koostisosad
Kaheksa aastat laagerdatud Venturini Baldini Goccia Nera balsamiikoga maitsestatud Saaremaa lihaveiseribi.
Koostisosad: veiseribi (96%), äädikastatud viinamarjavirre, sool, must pipar. Veiseliha päritolu Eesti.
Toitumisalane teave 100 g toote kohta: energiasisaldus 1324 kJ/ 320 kcal, rasvad 29,0 g, millest küllastunud rasvhapped 13 g, süsivesikud 0,9 g, millest suhkrud 0,9 g, valgud 13,8 g, sool 0,9 g
Küpsetamisõpetus:
Lase lihal enne grillimist umbes tund toasoojas seista, siis ei muutu temperatuur liiga järsult ja liha pruunistub kiiremini. Söed on veiseribide grillimiseks valmis, kui saad hoida kätt hõõguvate süte kohal ca 4-5 sekundit (keskmine kuumus). Aseta liha grillile alles siis, kui grillrest on terasharjaga puhastatud, rätikuga puhtaks nühitud ja kuum! Pruunista liha algul ühelt, siis teiselt küljelt, seejärel tõsta grillil vähem kuumemale alale järelküpsema ja sulge grilli kaas. Kui küpsetad keraamilisel grillil või BBQ ahjus, siis kasuta tagurpidi küpsetust, st algul madalal ja siis kõrgemal kuumusel. Liha pööramiseks kasuta grilltange, mitte kahvlit!
Küpsetada grillil |
Küpsetada ahjus |
Küpsetada BBQ ahjus |
Praadida pannil |
15-20 min
keskmine kuumus |
30 min
180° C
+5 min 240° C resti peal
|
40 min
120 - 140 °C
+5 min 240 °C
|
15-25 min |