Koostisosad
Nosimiseks parimad pehme kondiga eestimaised grillribid.
Koostososad: sea pehme ribi (87%), marinaad. Marinaadi koostisosad: vesi, rapsiõli, sool, vürtsid, suhkur, dekstroos, munapulber, paksendajad: E412, E415; lõhna- ja maitseained (sh soja, anšoovis), maltodekstriin. Sealiha päritolu EL.
Toitumisalane teave 100 g toote kohta: energiasisaldus 1238,9 kJ/ 299,1 kcal, rasvad 25,9 g, millest küllastunud rasvhapped 9,3 g, süsivesikud 1,3 g, millest suhkrud 0,8 g, valgud 15,1 g, sool 1,1 g.
Küpsetamisõpetus:
Lase lihal enne grillimist umbes tund toasoojas seista, siis ei muutu temperatuur liiga järsult ja liha pruunistub kiiremini. Söed on grillimiseks valmis, kui saad hoida kätt hõõguvate süte kohal ca 3-4 sekundit. Aseta liha grillile alles siis, kui grillrest on terasharjaga puhastatud, rätikuga puhtaks nühitud ja kuum! Pruunista liha algul ühelt, siis teiselt küljelt, seejärel tõsta grillil vähem kuumemale alale järelküpsema ja sulge grilli kaas. Liha pööramiseks kasuta grilltange, mitte kahvlit!
Küpsetada grillil |
Küpsetada ahjus |
Küpsetada BBQ ahjus |
Praadida pannil |
18-20 min |
35 min
150 °C
+5 min 240 °C resti peal
|
45 min
120-140 °C
+10 min 240 °C
|
20 - 25 min |